τρόπος παραγωγής

SIRIS MicroBrewery

Για την παραγωγή των προϊόντων  μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά αγνά υλικά. Για τις πρώτες ύλες (βύνες κριθαριού, λυκίσκοι και μαγιά) πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη έρευνα στην παγκόσμια αγορά, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα υλικά που συνθέτουν τις «Βόρειες» είναι κορυφαίας ποιότητας και φέρουν πάντα τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Τις πρώτες ύλες συμπληρώνει το κρυστάλλινο και εξαιρετικής σύστασης νερό των Σερρών, το οποίο επεξεργαζόμαστε και  διαμορφώνουμε κατάλληλα για κάθε τύπο μπύρας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη ποιότητα και γεύση στις μπύρες μας.

Οι μπύρες μας, αφού πρώτα βράσουν, παραμένουν στη δεξαμενή ωρίμανσης όσο απαιτείται για τη κάθε συνταγή, προκειμένου να πάρουν όλο το χρόνο που χρειάζονται για να ζυμωθούν και να ωριμάσουν πλήρως με απολύτως φυσικό τρόπο ώστε να αναδείξουν τη γεύση και τα αρώματά τους και να διατηρήσουν αναλλοίωτη τη διατροφική τους αξία. Στη συνέχεια μεταφέρονται στη δεξαμενή έτοιμου προϊόντος και από εκεί παίρνουν το δρόμο τους για τη γραμμή εμφιάλωσης, όπου εμφιαλώνονται αποκλειστικά σε φιάλες των 330ml. Αποφασίσαμε να μη χρησιμοποιήσουμε καθόλου κουτάκια αλουμινίου, αφενός για να μην έρχεται η μπύρα μας σε επαφή με το αλουμίνιο και αφετέρου διότι τα κουτάκια αλουμινίου  απαιτούν πολύ ενέργεια για την παραγωγή τους με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερο οικολογικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Οι μπύρες μας είναι ελληνικές, φρέσκες και μη παστεριωμένες. Παράγονται στις Σέρρες με αγάπη και μεράκι και μεταφέρουν τα αρώματα και τη δροσιά του Βορρά σε όλη την Ελλάδα.

Γνωρίστε τες!

voreia beer

SIRIS MicroBrewery // σας ενδιαφέρουν...

Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος Α.Ε.

VOREIA Beer Promotional Video

Καλωσήρθατε στο γευστικότατο κόσμο της SIRIS MicroBrewery...

Απολαύστε υπεύθυνα!

play-video

VOREIA... η μπύρα της Βορείου Ελλάδος!!!

ενημερωθείτε πρώτοι για ό,τι μας αφορά...

simiatodotisi-espa