Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της μπύρας VOREIA στην Greek Gourmet & Wine Expo που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Mövenpick Hotel Zürich Regensdorf στη Ζυρίχη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών – Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ελβετία και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελβετίας – Ελλάδος (SGCE).
Η Greek Gourmet & Wine Expo, ήταν η πρώτη οργανωμένη αμιγώς Ελληνική προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία, με μια αποκλειστικά Ελληνικού χαρακτήρα διοργάνωση, με στόχο να παρουσιάσει στο Ελβετικό επαγγελματικό κοινό μοναδικά Ελληνικά προϊόντα και να ανοίξει νέους εξαγωγικούς ορίζοντες στις συμμετέχουσες εταιρείες.
Η μπύρα VOREIA ξεχώρισε με τη συμμετοχή της, καθώς ήταν η μοναδική μπύρα που συμμετείχε στην Έκθεση, κέρδισε τις γευστικές εντυπώσεις και κατάφερε να ανοίξει το δρόμο των εξαγωγών στην αγορά της Ελβετίας, όπου θα γίνουν οι πρώτες τοποθετήσεις μέχρι το τέλος του 2014.