Η ομάδα μας, ή καλύτερα η παρέα μας, αποτελείται από ανθρώπους παθιασμένους με τη ζωή, τον τόπο τους, τις όμορφες στιγμές και την καλή μπύρα!

Πιστεύουμε ότι το βασικό συστατικό μιας επιτυχημένης προσπάθειας αποτελεί ο ανθρώπινος παράγοντας και γι’ αυτό επενδύσαμε πολύ στη σύσταση μιας έμπειρης και με κοινή φιλοσοφία ομάδας που αντιμετωπίζει τη ζυθοποίηση σαν ιεροτελεστία και όχι σαν απλή εργασία.

Αντιμετωπίζουμε τη μπύρα σαν ένα ζωντανό οργανισμό που περνάει από διάφορα στάδια ζωής μέχρι να είναι έτοιμη προς κατανάλωση και της συμπεριφερόμαστε αντίστοιχα. Για το λόγο αυτό δεν περιοριζόμαστε στο λεπτομερή και καθημερινό έλεγχο της μπύρας μας σε όλα τα στάδια παραγωγής, αλλά παράλληλα επικοινωνούμε μαζί της, της μιλάμε, της παίζουμε μουσική και της φερόμαστε σαν ισότιμο μέλος της παρέας μας!

Έτσι, ελπίζουμε πως όταν φτάνει στο ποτήρι σας να σας μεταφέρει πέρα από αρώματα, γεύσεις και δροσιά και λίγη από την τρέλα και την αγάπη μας!

Οι μπύρες μας είναι ελληνικές, φρέσκες και μη παστεριωμένες. Παράγονται στις Σέρρες με αγάπη και μεράκι και μεταφέρουν τα αρώματα και τη δροσιά του Βορρά σε όλη την Ελλάδα.

Γνωρίστε τες!

voreia beer

SIRIS MicroBrewery // σας ενδιαφέρουν...

Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος Α.Ε.

VOREIA Beer Promotional Video

Καλωσήρθατε στο γευστικότατο κόσμο της SIRIS MicroBrewery...

Απολαύστε υπεύθυνα!

play-video

VOREIA... η μπύρα της Βορείου Ελλάδος!!!

ενημερωθείτε πρώτοι για ό,τι μας αφορά...

simiatodotisi-espa