Η ιστορία μας ξεκινάει πριν από λίγα χρόνια όταν ένα μεσημέρι μια παρέα βρέθηκε σε ένα αγαπημένο στέκι και απολάμβανε το ελληνικό τοπίο και τις μπύρες που έρρεαν…right through! Αρκούσε ο πλουσιοπάροχος ελληνικός ήλιος, η δύναμη της ομάδας και η τρέλα της στιγμής για να παρθεί η απόφαση: θα φτιάξουμε τις δικές μας μπύρες!

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν με πυρετώδεις ρυθμούς από την επόμενη μέρα. Ο πρωτεργάτης της προσπάθειας, Γιάννης Μαρμαρέλλης, άνθρωπος με μακροχρόνια οικογενειακή παράδοση στη δημιουργία γεύσεων και προϊόντων, πήρε τη σκυτάλη, φτιάχτηκε η ομάδα από τεχνολόγους , ζυθοποιούς και home brewers και  τα  υπόλοιπα είναι πλέον γεγονότα.

Από την επιλογή ενός υπερσύγχρονου εξοπλισμού και των καλύτερων ποιοτικά βυνών και λυκίσκων από όλο τον κόσμο, μέχρι την επιλογή των τελικών συνταγών, των κατάλληλων συνεργατών και την προσπέλαση του γραφειοκρατικού κυκεώνα οι προκλήσεις ήταν πολλές, οι ευθύνες περισσότερες και οι δυσκολίες σχεδόν ατελείωτες. Αλλά καθώς το κέφι και το μεράκι ήταν μεγαλύτερα και αρκετά για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο όλα τα παραπάνω συντέλεσαν στο να δέσουν με ακόμα περισσότερη αγάπη την προσπάθειά μας.

Έτσι, με περηφάνια σας παρουσιάζουμε πλέον τις μπύρες μας, σας καλούμε να τις δοκιμάσετε κι ευχόμαστε να σας συνοδεύουν στις πιο όμορφες στιγμές σας..!

Οι μπύρες μας είναι ελληνικές, φρέσκες και μη παστεριωμένες. Παράγονται στις Σέρρες με αγάπη και μεράκι και μεταφέρουν τα αρώματα και τη δροσιά του Βορρά σε όλη την Ελλάδα.

Γνωρίστε τες!

voreia beer

SIRIS MicroBrewery // σας ενδιαφέρουν...

Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος Α.Ε.

VOREIA Beer Promotional Video

Καλωσήρθατε στο γευστικότατο κόσμο της SIRIS MicroBrewery...

Απολαύστε υπεύθυνα!

play-video

VOREIA... η μπύρα της Βορείου Ελλάδος!!!

ενημερωθείτε πρώτοι για ό,τι μας αφορά...

simiatodotisi-espa