Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε και να προσφέρουμε μπύρες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που θα εμπλουτίσουν τον ελληνικό γαστρονομικό χάρτη και θα συντροφεύουν τις πιο όμορφες στιγμές σας…

Αξιοποιώντας τον γευστικό πλούτο και τα αρώματα των λυκίσκων και των βυνών, παράγουμε με αγάπη και μεράκι ελληνικές μπύρες, φρέσκιες και απαστερίωτες, σε μοναδικές συνταγές με άξονα πάντα την μικρή παραγωγή και όχι τη μαζικότητα, που έχει σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης, των αρωμάτων και της διατροφικής αξίας της μπύρας.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στην ελληνική και διεθνή αγορά φρέσκες, υψηλής ποιότητας και γευστικής αξίας μπύρες που να  αναδεικνύουν τα αρώματα και τις γεύσεις των αγνών υλικών που χρησιμοποιούμε.

Η παραγωγή μας γίνεται με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και με περιβαλλοντική υπευθυνότητα, έχοντας ως βασικό μέλημα την ελαχιστοποίηση του οικολογικού μας αποτυπώματος και το σεβασμό στους εργαζομένους μας.

Επιδιώκουμε την υγιή ανάπτυξη του μικροζυθοποιείου μας με σκοπό να συνεισφέρουμε στην τοπική κοινωνία και την ελληνική οικονομία και να συμβάλουμε στην ανάδειξη του γευστικού πλούτου της Βόρειας Ελλάδας.

Το όραμα μας

Το όραμά μας είναι οι μπύρες μας να αποτελέσουν σημείο αναφοράς σε όλες τις μπυροπαρέες  και να κατακτήσουν την αγορά της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Εστιάζουμε σε μία αργή και σταθερή ανάπτυξη, παραμένοντας σταθεροί στις αρχές και τη φιλοσοφία μας.

Οι μπύρες μας είναι ελληνικές, φρέσκες και μη παστεριωμένες. Παράγονται στις Σέρρες με αγάπη και μεράκι και μεταφέρουν τα αρώματα και τη δροσιά του Βορρά σε όλη την Ελλάδα.

Γνωρίστε τες!

voreia beer

SIRIS MicroBrewery // σας ενδιαφέρουν...

Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος Α.Ε.

VOREIA Beer Promotional Video

Καλωσήρθατε στο γευστικότατο κόσμο της SIRIS MicroBrewery...

Απολαύστε υπεύθυνα!

play-video

VOREIA... η μπύρα της Βορείου Ελλάδος!!!

ενημερωθείτε πρώτοι για ό,τι μας αφορά...

simiatodotisi-espa