διανομή
& σημεία πώλησης

SIRIS MicroBrewery

Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη κι από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική…

Η διανομή της μπύρας VOREIA ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη. Σύντομα εξαπλώθηκε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και ταυτόχρονα ξεκίνησε η τοποθέτησή της σε σημεία της κεντρικής Ελλάδος, των Αθηνών, της Πελοποννήσου και των νησιών μας. Στο πρώτο εξάμηνο της παρουσίας της κατάφερε να διεισδύσει στην αγορά όλης της ελληνικής επικράτειας, καλύπτοντας σημεία από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και την Κρήτη.

Οι μπύρες μας βρίσκονται στο πανελλαδικό δίκτυο των Super Market AB Βασιλόπουλος, στα My Market, στα Super Market Μασούτης και στην αλυσίδα  των Super Market Θανόπουλος που βρίσκονται στα Βόρεια Προάστια Αττικής. Επίσης, μπορεί κανείς να τα βρει και στην τοπική αλυσίδα Super Market Κάντζας που δραστηριοποιείται δυναμικά στο νομό Σερρών.

Πέρα από αλυσίδες Super Market οι μπύρες μας συναντώνται σε μεγάλες κάβες σε όλη την Ελλάδα, σε εκατοντάδες café, bars, εστιατόρια, μπυραρίες, ξενοδοχεία, delicatessen, σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων, καθώς και σε κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα.

Από τον Οκτώβρη του ίδιου έτους ξεκίνησαν και οι πρώτες εξαγωγές στην Κεντρική Ευρώπη. Σήμερα, οι μπύρες VOREIA βρίσκονται σε 10 χώρες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και σε όλη την επικράτεια της Αυστραλίας. Παράλληλα, ήδη ετοιμάζονται αποστολές και σε άλλες αγορές του κόσμου.

Προμηθευτείτε τη μπύρα VOREIA!

  • Είστε επαγγελματίας? Επικοινωνήστε μαζί μας για να προμηθευτείτε τη μπύρα VOREIA!
  • Είστε ιδιώτης? Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο κατάστημα από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τις μπύρες μας!
Siris MicroΒrewery | Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος Ε.Ε.

Οι μπύρες μας είναι ελληνικές, φρέσκες και μη παστεριωμένες. Παράγονται στις Σέρρες με αγάπη και μεράκι και μεταφέρουν τα αρώματα και τη δροσιά του Βορρά σε όλη την Ελλάδα.

Γνωρίστε τες!

voreia beer

SIRIS MicroBrewery // σας ενδιαφέρουν...

Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος Α.Ε.

VOREIA Beer Promotional Video

Καλωσήρθατε στο γευστικότατο κόσμο της SIRIS MicroBrewery...

Απολαύστε υπεύθυνα!

play-video

VOREIA... η μπύρα της Βορείου Ελλάδος!!!

ενημερωθείτε πρώτοι για ό,τι μας αφορά...

simiatodotisi-espa