Μεγάλος χορηγός της νέας μουσικής παράστασης της Νατάσσας Μποφίλιου που ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν η μπύρα VOREIA. H χορηγία αφορούσε στην συναυλία που δόθηκε στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.

Η νέα παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου που ενθουσίασε όπου κι αν παρουσιάστηκε, ταξίδεψε φέτος το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πάμε Ξανά» ήταν ο τίτλος  της υπερ-επιτυχημένης παράστασης που συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, πάντα στο πλευρό της, έστησαν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Η Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος «Siris MicroBrewery» στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης στηρίζει, μεταξύ άλλων,  μουσικές και καλλιτεχνικές δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την τέχνη και τον τόπο μας, καθώς με αυτόν τον τρόπο διαφυλάσσεται η πολύτιμη κληρονομιά μας και παράλληλα υποστηρίζεται η προσπάθεια των καλλιτεχνών.