Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση της VOREIA στο ΖΥΘΟ Ντορέ

Τα εστιατόρια ΖΥΘΟΣ στη Θεσσαλονίκη υποδέχονται το Σεπτέμβριο με νέο Σερραϊκό μενού, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι μπύρες VOREIA και συνοδεύονται από εκλεκτούς μεζέδες των βουβαλίσιων προϊόντων Μπόρας από τη λίμνη Κερκίνης. Με αφορμή το νέο μενού λίγο πριν η 79η ΔΕΘ ανοίξει τις πύλες της και θυμίσει στους παλιότερους τη μεγάλη γιορτή με τη μαύρη μπύρα και το λουκάνικο, ο ΖΥΘΟΣ Ντορέ παρουσίασε την Τετάρτη 27 Αυγούστου τις μπύρες VOREIA σε μία λαμπρή βραδιά που στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση πλήθος εκπροσώπων από την πολιτική, επιχειρηματική, δημοσιογραφική και καλλιτεχνική σκηνή της συμπρωτεύουσας. Μεταξύ άλλων οι πολιτικοί εκπρόσωποι Σταύρος Καλαφάτης, Μάρκος Μπόλαρης,  Δημήτρης Πανοζάχος, ο Περικλής Πηλίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Bιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Μπακατσέλος, οι οινοποιοί Βαγγέλης Γεροβασιλείου και Βαγγέλης Χατζηβαρύτης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ Γιάννης Βούρος και καλλιτέχνες όπως ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Τζέσυ Παπουτσή, ο Διογένης Δασκάλου και ο Γιάννης Σερβετάς απόλαυσαν το νέο μενού και ευχήθηκαν προσωπικά στον ιδιοκτήτη της Μικροζυθοποιίας Σερρών κ. Γιάννη Μαρμαρέλλη κάθε επιτυχία στην ανάπτυξη των νέων Σερραϊκών προϊόντων.

Συνολικά πάνω από 400 άτομα παρευρέθηκαν στην γευσιγνωσία της μπύρας VOREIA σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις του εστιατορίου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Πλήθος θετικών κριτικών έλαβαν οι δύο ετικέτες της Μικροζυθοποιίας Σερρών, οι οποίες μέσα σε 5 μήνες έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στην αγορά όλης της Ελλάδος, ενώ σύντομα αναμένονται και οι πρώτες εξαγωγές σε Ευρώπη και Αμερική.