Το ζυθοποιείο μας διαθέτει ένα ζυθοβραστήριο, έντεκα δεξαμενές ωρίμανσης, δύο δεξαμενές έτοιμου προϊόντος και μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης και επικόλλησης ετικετών. Η δυνατότητα παραγωγής του ζυθοβραστηρίου προσεγγίζει το όριο των 2.600 εκατόλιτρων ετησίως. Όλες οι παραγωγικές διαδικασίες πραγματοποιούνται με απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους που εξασφαλίζουν την μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος στο ελάχιστο δυνατό. Παράλληλα, σε όλα τα στάδια της παραγωγής ακολουθούνται αυστηρότατοι έλεγχοι ποιότητας στα προϊόντα μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσει στον καταναλωτή ένα απόλυτα ασφαλές και ποιοτικό τελικό προϊόν.

Το ζυθοποιείο μας είναι ανοιχτό από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του σε όλους όσους θέλουν να το επισκεφθούν και να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις μας. Θα ήταν χαρά μας, λοιπόν, όταν ο δρόμος σας σας βγάλει στις Σέρρες, να σας ξεναγήσουμε στον απολαυστικό κόσμο του ζύθου και να σας κεράσουμε μια δροσερή μπύρα, όπως η Μακεδονική παράδοση επιβάλλει.